Perfect Eyes AcademyOver ons

Welkom bij Perfect Eyes Academy!

Eigenaresse, behandelaar en opleider: 

Als eigenaresse van Perfect Eyes Academy kan ik met veel trost mededelen dan ik sinds 2015 mijn onderneming ben gestart. Mijn naam is Ayse Sarikaya.

Door de jaren heen heb ik samen met mijn team een grote tevreden klantenkring opgebouwd door het uitvoeren van semi- permanente make-up behandelingen.

Door het plaatsen van de meest natuurlijke en symmetrische wenkbrauwen en lippen hebben wij een groot profijt gehad aan de mond op mond reclame wat wij hebben ervaren door de jaren heen.

Onze technieken hebben wij overgebracht aan cursisten van binnen en buitenland.

Een groot deel van onze cursisten door de jaren heen hebben na het deelnemen aan onze opleidingen een succesvolle onderneming gestart.

Doordat wij altijd de laatste en de beste technieken uit willen voeren bij onze klanten en het over willen brengen aan onze cursisten. Zijn wij altijd actief met het vernieuwen/ aanvullen van onze kennis, technieken website, sociaal-media  kanalen en onze huisstijl.

Met mijn ruime ervaring als behandelaar en opleider wil ik je graag verwelkomen in onze salon in Nieuwegein, en wie weet ontmoet ik je snel!

Liefs,

Ayse Sarikaya

Behandelaar en opleider: 

Graag wil ik mij aan jullie voorstellen!

Ik ben Nadine, een super enthousiaste wenkbrauw styliste en een ervaren opleider.

Mijn avontuur bij Perfect Eyes Academy begon een aantal jaar geleden als klant, maar Ayse heeft mij tijdens de behandeling aangestoken met haar passie voor haar vak. Na het volgen van de geweldige opleidingen microblading, powderbrows en lipblush bij haar academy ben ik uitgegroeid tot een professioneel PMU expert.

Samen met Ayse mocht ik mijn talent over brengen aan cursisten in binnen en buitenland.

Daarom maakt het mij bijzonder gelukkig te kunnen zeggen dat ik het Perfect Eyes team heb mogen versterken door de prettige samenwerking en mij met de volle 100% in te zetten voor Perfect Eyes Academy.

Graag ontvang ik jou met veel plezier als klant of cursist in onze salon in Nieuwegein!

Liefs,

Nadine de Jong